Тел. (097) 099-89-41

Щодо участі ОРТПП у засіданні Одеської обласної тристоронньої соціально –економічної ради

28.12.2021

24 грудня Одеська регіонально торгово-промислова палата (ОРТПП) прийняла участь у заключному в 2021 році засіданні Одеської обласної тристоронньої соціально-економічної ради з представниками Об`єднання організацій роботодавців, органів виконавчої влади і Федерації профспілок Одеської області, яке відбулося у приміщенні Одеської обласної державної адміністрації.

Учасниками засідання  були розглянуті питання, які впливають на розвиток Одеської області її соціального та економічного благополуччя, зокрема щодо недопущення рейдерських захоплень діючих підприємств, дотримання суб’єктами господарювання області законодавства про працю з питань легалізації праці, трудових відносин та термінів виплати заробітної плати. Були визначені та рекомендовані до виконання заходи  для покращення стану економічного та соціального розвитку області, подальшої взаємодії органів виконавчої влади з представниками роботодавців і профспілок в рамках здійснення сторонами своїх зобов’язань.

Наприкінці заходу,  з урахуванням проблемних питань соціально-економічного  розвитку Одеського   регіону,   учасниками засідання  був  затверджений  План роботи  Одеської обласної тристоронньої соціально-економічної ради на наступний 2022 рік.