УКРАЇНСЬКИЙ БІЗНЕС ЗАПРОШУЮТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У НАЙБІЛЬШОМУ ВИСТАВКОВОМУ ЗАХОДІ НА БАЛКАНАХ

13.07.2022

ТПП України та Консульство України в Салоніках запрошують підприємців взяти участь у Міжнародній універсальній виставці TIF 2022.

86-та Міжнародна універсальна виставка TIF 2022 відбудеться з 10 по 18 вересня 2022 року у місті Салоніки.

Міжнародна універсальна виставка є найбільшим виставковим заходом в Греції і на Балканах. Щороку участь у виставці беруть понад 1500 учасників з близько 50 країн світу, які представляють свою продукцію в таких галузях як енергетика, сільське господарство, аерокосмічна, машинобудування, харчова, будівництво, інформаційні технології, легка промисловість, туризм тощо.

Виставка проходить в 16 павільйонах на території понад 60 тис.кв.м. Традиційно участь у відкритті виставки беруть Прем‘єр-міністр Греції  та члени грецького уряду.

Участь українських підприємств у виставці розширить можливості українського експорту до Греції і сприятиме налагодженню прямих ділових контактів з грецькими та іноземними партнерами.

Участь безоплатна.

Реєстрація триває до 25 липня.

Звертайтесь: ast-ier@ucci.org.ua