Інформаційне повідомлення про проведення чергових Загальних зборів членів ОРТПП 23 листопада 2023 р. шляхом письмового опитування

20.10.2023

До уваги членів ОРТПП! 19 жовтня 2023р. відбулося засідання Ради Одеської регіональної торгово-промислової палати, на якому було прийнято рішення щодо скликання чергових Загальних зборів членів ОРТПП 23 листопада 2023 р.

У зв’язку з введенням воєнного стану в Україні (Указ Президента України від 24 лютого 2022 року N64/2022), відсутністю  можливості створити належні і  безпечні умови  для фізичної присутності великої кількості  учасників Зборів під час їх проведення та керуючись ст. 5.5. Статуту ОРТПП чергові  Загальні збори членів Палати будуть проведені шляхом письмового опитування 23 листопада 2023 року.

Лист запрошення із запропонованим порядком денним, лист опитування  та копії необхідних для прийняття рішень документів будуть додатково надіслані  кожному члену ОРТПП відповідно до переліку членів ОРТПП,  які мають право на участь у Загальних зборах.