Тел./факс: (048) 734-10-24

Віртуальні зустрічі в рамках «Європейської мережі підприємств» (Enterprise Europe Network, EEN)

15.03.2021

Віртуальні зустрічі, як можливість для представників МСБ у сфері "розумного виробництва"

Інформуємо, що до Представництва в рамках «Європейської мережі підприємств» (Enterprise Europe Network, EEN) звернулись представники консорціуму EEN - Italy з інформацію про проведення віртуальних ділових зустрічей серед представників сфери «розумного виробництва» (25-26 лютого 2021 р.), які будуть організовані компаніями «SPIN - Ricerca Innovazione e Trasferimento Tecnologico S.r.l.» (https://spin.srl/) та «Inventya Ltd» (https://www.inventya.com/). Зокрема, 25 лютого 2021 р. відбудеться віртуальна зустріч: «Розумне виробництво: штучний інтелект, рішення для віртуальної реальності» (https://cutt.ly/Aj2eZVu), а 26 лютого 2021 р. – віртуальна зустріч: «Розумні та цифрові рішення в навчально-технічному секторі» (https://cutt.ly/Zj2e71J). Як зазначає італійська сторона, ці зустрічі є унікальною можливістю обмінятися досвідом та знайти ділових, технологічних та дослідницьких партнерів у сферах розумного виробництва та віртуальних рішень.

Віртуальні зустрічі будуть організовані на основі платформи «Smart Manufacturing Matchmaking» (http://www.smm2021.eu/) та включатимуть круглі столи, презентації компаній, зустрічі у форматі «1:1».

З метою подання заявки на участь необхідно пройти реєстрацію за електронним посиланням https://spin.srl/smm2021/smm2021-form-registration/. Так, при реєстрації необхідно в обов’язковому розділі «reference EEN partner» (посилання на партнера EEN) вказати «Ukraine» в підрозділі «state» (держава), а також в підрозділі «select partner» (вибрати партнера) вказати «UA00846-MUEU-MFA».

Аналогічні віртуальні зустрічі проходитимуть 4 рази протягом ц.р., зокрема, 25-26 лютого 2021 р., 13-14 травня 2021 р., 22-23 липня 2021 р., 17-19 листопада 2021 р. Серед іншого, окрім віртуальних ділових зустрічей у 2021 р., будуть реалізовані також проекти у сфері «розумного виробництва» на основі платформи «Smart Manufacturing Matchmaking», такі як «World Investment and Brokerage Event» (Світова інвестиційна та брокерська подія, https://spin.srl/smm2021/world-investement/).

Проект організовується за підтримки фінансових консультантів та має на меті знайти потенційних кредиторів та фінансові інструменти (фонди, власний капітал, «краудфандинг») задля реалізації бізнес-ідей.