ЧИ ДОЦІЛЬНО ЗНІМАТИ ОБМЕЖЕННЯ НА ДОСТУП ДО БАНКІВСЬКОЇ ТАЄМНИЦІ ПІД ЧАС ВІЙНИ?

15.05.2024

Про це запитаємо у керівництва українських компаній 15 травня 2024 року під час щомісячного опитування від Торгово-промислова палата України / Ukrainian CCI «Барометр бізнесу».

Національною стратегією доходів 2024-2030 роки пропонується скасування банківської таємниці та надання повноважень податковій блокувати банківські рахунки без рішення суду.

Як ставиться бізнес до такої ініціативи – запитуємо у підприємців у восьмому опитуванні «Барометр бізнесу».

Опитування підприємців триває 2 хвилини через верифіковані чат-боти Viber та Telegram.

15 квітня 2024 року компаніям та підприємцям – членам і партнерам ТПП України надійдуть повідомлення про початок опитування.

Додатково запрошення на участь в опитуванні надійдуть sms-повідомленням.

Нагадаємо, що функціонал наших чат-ботів, крім опитування, дозволяє:

- звернутися на Гарячу лінію ТПП України просто у чат-боті;
- ознайомитися з заходами для бізнесу, відстежувати дії ТПП України з вирішення гарячих питань бізнесу;
- отримувати звіти про результати опитувань.

З результатами попереднього опитування можна ознайомитися на сайті ТПП України за посиланням:  https://ucci.org.ua/advocacy/barometr-biznesu

Ми високо цінуємо ваш час, позицію та внесок у розвиток регіону та країни.

Закликаємо керівників бізнесу долучитися до опитування, щоб стати частиною важливих змін:

Чат-бот у Viber  https://invite.viber.com/...
Чат-бот у Telegram  https://t.me/uccisurveybot
Спільнота бізнесу у Viber  https://invite.viber.com/...
та Telegram  https://t.me/ucci_org_ua

Опитування проводиться в рамках Проєкту «Підтримка інклюзивного економічного розвитку в Україні шляхом узгодження експортної стратегії з регіональним розвитком і ЦСР», що фінансується урядом Німеччини і здійснюється німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у співпраці з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні.