Форсайт “Стратегія відновлення й розвитку українського експорту”

06.04.2023

Запрошуємо Вас взяти участь у дослідженні “Форсайт з відновлення та розвитку українського експорту”, заповнивши опитувальник для підприємств-експортерів. Надалі Вами дані будуть використані в узагальненому вигляді, а Ви отримаєте узагальнені підсумки електронною поштою.

Анкета знаходиться за посиланням https://bit.ly/foresight-export-poll

Це опитування проводиться в рамках форсайту та покликане визначити ключові проблеми, пріоритети та стратегічні кроки щодо відновлення та розвитку українського експорту. Надані Вами дані будуть використані лише в узагальненому вигляді. Після завершення опитування узагальнені дані будуть Вам вислані електронною поштою.
Дякуємо Вам за участь у форсайті.
Форсайт проводиться в рамках Проєкту “Підтримка інклюзивного економічного розвитку в Україні шляхом узгодження експортної стратегії з регіональним розвитком і ЦСР”, що фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у співпраці з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні.