ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ЩОДО ЛЕГІТИМНОСТІ КЕРІВНИХ ОРГАНІВ ОДЕСЬКОЇ РЕГІОНАЛЬНОЇ ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВОЇ ПАЛАТИ

20.02.2024

До уваги представників бізнес-спільности Одеського регіону!

Враховуючи Рішення  Ради ОРТПП від 15.01.2024 року (протокол №9) щодо прийняття рішення про внесення доповнень до  діючого Статуту ОРТПП згідно зі ст.5.7.11.  робота керівних органів Палати у даний час є  повністю легітимною.

Так, на засіданні Ради були внесені доповнення, зокрема  п. 5.6.3. п. 7.1.1., які є обов’язковими до виконання з наступним їх затвердженням Загальними зборами членів Одеської регіональної торгово-промислової палати:

п. 5.6.3.

У випадку, якщо до закінчення строку повноважень Ради Палати Загальними зборами членів Палати не обрано новий склад Ради Палати, строк дії повноважень попереднього складу Ради Палати, Президії Палати та Президента Палати автоматично продовжується до дати обрання Загальними зборами членів Палати нового складу Ради Палати.

п. 7.1.1.

У випадку, якщо до закінчення строку повноважень Ревізійної комісії   Загальними зборами членів Палати не обрано новий склад Ревізійної комісії, строк дії повноважень попереднього складу Ревізійної комісії , автоматично продовжується до дати обрання Загальними зборами членів Палати нового складу Ревізійної комісії.

Повідомляємо у порядку інформації щодо легітимності діючих Ради Палати, Президії Палати та  Президента Палати.