Прес-конференція щодо старту проєкту SBC (Students Business Career)

08.09.2021

Прес-конференція урочисто присвячена впровадженню та реалізації проєкту SBC (Students Business Career)

Старт проєкту SBC (Students Business Career) презентувала Одеська регіональна торгово-промислова палата (ОРТПП) на прес-конференції. Проєкт реалізується Одеською регіональною торгово-промисловою палатою (ОРТПП) за підтримки Посольства США в Україні

Цільова аудиторія: 30 студентів Одеського національного університету імені І. І. Мечникова, ЕПФ ОНУ ім І І Мечникова 2-3 курсів навчання, спеціалізація: менеджмент, маркетинг, бізнес, бухгалтерія, юриспруденція, що мешкають в Одеській області та Одесі, які були відібрані шляхом проведеного професійного анкетування.
Участники проєкту які впливают на розвиток ЦА: ментори, малий /мікробізнес, асоціації, середні та великі бізнес-підприємства.

Місія проєкту: Підвищення рівня освіченості, бізнес-грамотності, адаптаційності, конкурентоспроможності, універсальності, «вартості» проактивної молоді на ринку праці Одеської області та України.

Головною метою проєкту є розвиток активної співпраці між освітніми установами, державним сектором, підприємництвом та бізнесом; навчання студентів вищих навчальних закладів у сферах лідерства, підприємництва, інновацій; впровадження менторської програми SBC (Students Business Career), призначеної для студентів університетів та підприємців з метою усунення розбіжності між системою освіти та вимогами роботодавців.

Під час проєкту студенти отримають практичні знання за 7 напрямками: Бізнес-планування, Лідерство, Управління якістю на підприємстві, Брендинг, Франчайзинг, Діловий бізнес-етикет, SMM (соціал-медіа маркетинг) та 3 практичними воркшопами (HR, бізнес-батл, воркшоп з general management).

На фінальному заході у форматі пітчингу буде представлено реальні інвестпроєкти запрошеним інвесторам, проведені виїзні навчальні заходи на бізнес-підприємства. За результатами проєкту студенти отримають сертифікат про участь та проходження програми SBC (Students Business Career).Проєкт сприяє підвищенню рівня бізнес-освіченості в підприємництві, управлінні, сучасному менеджменті та маркетингу.

Партнери проєкту:
Сергій Шувалов, президент Одеської регіональної торгово-промислової палати;
Вячеслав Труба, проф.,ректор Одеського національного університету імені І. І. Мечникова;
Людмила Токарчук, к.ю.н, доцент проф. кафедри цивільно-правових дисциплін, декан економіко-правового факультету;
Олександр Балог, к.е.н. PhD, менеджер проєкту SBC (Students Business Career);
Роман Григоришин, Директор Департаменту інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності, міжнародного співробітництва і туризму Одеської ОДА.

Бенефіціар проєкту - Одеська обласна державна адміністрація

Теги:SBC_(Students_business_career), Students_business_career, Students_ORCCI