Щодо опитування українських підприємців, експортерів, галузевих і бізнес асоціацій

15.11.2021

Метою зазначеного опитування є аналіз потреб українського бізнесу та планування роботи Установи на 2022 рік

10 листопада 2021 року в рамках планування роботи на 2022 рік Установа розпочала масштабне опитування українських підприємців, експортерів, галузевих і бізнес асоціацій щодо пріоритетів експортної діяльності та послуг, які надає Установа.

Метою вище зазначеного опитування є аналіз потреб українського бізнесу та планування роботи Установи на 2022 рік з наступних напрямків: експортна освіта, аналітика та консалтинг, готовність до експорту, пріоритетні закордонні ринки та виклики, які постають при зовнішньо-економічній діяльності.

Посилання на опитування:  https://cutt.ly/hTi07tJ.

Інформуємо, що попередньо встановлена дата закінчення приймання відповідей15 грудня 2022 року.

Опитування допоможе нам зібрати необхідну кількість відповідей, що в свою чергу надасть можливість дослідити нинішню ситуацію на ринку експортерів, ознайомитися з основними складнощами, які мають перед собою українські підприємства, галузеві і бізнес асоціації та урахувати отриману інформацію під час роботи Установи. Результати опитування будуть оприлюднені на Експортному веб-порталі на початку 2022 року.