Щодо вебінару: «Попит та конкурентоспроможність української агропродовольчої продукції в ЄС»

19.05.2021

Для виробників та потенційних виробників вибраних ланцюжків створення вартості – агропродовольчої продукції, овочів та фруктів, включаючи кавуни, ягоди, сливи та, якщо можливо, картоплю / солодку картоплю / топінамбур був проведений вебінар

Олена Ярошенко – керівниця Центру бізнес-освіти Одеської регіональної торгово-промислової палати представила команду проєкту Агроторгівля України / Agritrade Ukraine, яка ознайомила учасників вебінару з аналізом попиту та конкурентоспроможності українських сільськогосподарських продуктів харчування на ринку ЄС та представила безліч професійних джерел для створення сучасного та ефективного агробізнесу.

Нагадуємо, що проєкт ATU спрямований на розвиток експорту сільськогосподарської продовольчої продукції до ЄС у рамках ПВЗВТ шляхом впровадження науки та аналізу в процеси прийняття рішень щодо політики та бізнесу.

Також у рамках заходу керівник Центру підтримки бізнесу та консультант Центру бізнес-освіти к.е.н. PhD Олександр Балог наголосив про ефективну можливість впровадження до бізнесу різноманітні Європейські платформи, якими користуються підприємці Одеського регіону.

Організатором заходу виступила Одеська регіональна торгово-промислова палата, Комітет підприємців АПК при ТПП України за підтримки проекту Агроторгівля України / Agritrade Ukraine