Щодо зустрічі керівництва ОРТПП з підприємцями Японії

22.07.2021

21 травня віцепрезидент ОРТПП Ірина Мислицька прийняла участь у зустрічі заступника Одеського міського голови Павла Вугельмана з делегацією провідної японської компанії «Mayekawa MYCOM» , яка займається виробництвом промислового холодильного та іншого обладнання. До складу японської делегації також входив Костянтин Ткачов - офіційний представник ТПП України в Японії.

Під час зустрічі, регіональний керівник компанії Хіроші Нішікава презентував компанію та повідомив, що вона має великі виробничі потужності і може постачати теплові насоси та холодильне обладнання як для муніципальних об'єктів, так і для великих промислових підприємств. Протягом багатьох років компанія Mayekawa користується великою повагою в області надання якісних технологій стиснення і охолодження газу для нафтогазової, нафтохімічної та хімічної промисловості по всьому світу. Він підкреслив, що на даний час технології Mayekawa забезпечують збереження навколишнього середовища за рахунок вилучення газів з морських нафтових факельних труб та їх безпечної утилізації назад в навколишнє середовище. Зі свого боку Павло Вугельман ознайомив японську сторону з економічним потенціалом м.Одеса та розповів про інвестиційну стратегію «Одеса 5Т», у рамках якої можлива співпраця з японським бізнесом, а також про майбутній інвестиційний форум «5Т», на який запросив представників компанії.

Довідково.

Компанія «Mayekawa MYCOM» була заснована в 1924 році та зараз має 9 заводів, які розташовані по всьому світу і  випускають промислове холодильне та ін. обладнання. Компанія має у різних країнах близько 40 представництв. Сьогодні «Mayekawa MYCOM» є одним зі світових лідерів у виробництві самого сучасного та надійного промислового холодильного обладнання. У вересні 2016 року компанія «Mayekawa MYCOM» на базі фірми «АЛЬФА Контрактін Україна» відкрила представництво в Україні, яке стало 100% часткою компанії «Mayekawa MYCOM». У подальшому назву «АЛЬФА Контрактін Україна», було замінено на «Маєкава Україна». Починаючи з 2003 року, було поставлено, встановлено та запущено в експлуатацію на різних об’єктах більше 70 000 кВт холодильної потужності на базі компресорів «Mayekawa MYCOM». При цьому фірма «АЛЬФА Контрактін Україна» (в подальшому представництво компанії «Mayekawa MYCOM») працювала в галузі промислового холоду, виконуючи функції генерального підрядника в сферах холодопостачання підприємств м’ясної, молочної промисловості, виробництва та зберігання продуктів харчування, будівництва спортивних споруд, а також хімічних та нафтохімічних технологій. На сьогоднішній день представництво «Маєкава Україна» пропонує свої послуги в підборі та постачанні холодильного обладнання, виробленого як самою компанією Mayekawa MYCOM, так і фірм партнерів – провідних виробників холодильного та теплообмінного обладнання BALTIMORE, DANFOSS, Hermetic, AWP, Thermofin, Kelvion та інших.