УЧАСНИКИ ПРОЄКТУ SBC (STUDENTS BUSINESS CAREER) ВІДВІДАЛИ компанію Crane Ukraine ltd.

18.10.2021

Сьогодні учасники проєкту SBC (Students Business Career) ознайомились з компанією Crane Ukraine ltd. Це вже третя екскурсія від проєкту.

Екскурсію проводив Project Manager Павло Терентьєв. Відвідувачам показали територію, крани та спеціальну технику для складних проєктних робіт, розповіли про всі бізнес-процеси компанії, місію, стратегічне бачення, окремо був діалог з керівниками департаментів, а саме: охорона праці; оптимізація палива; графік ремонтних робіт техніки (діаграма Ганта); як маркетологи проводять пошук та продаж техніки (пряме включення з Києва (виставка спеціальної Техники); система CRM, яка дозволяє в онлайн режимі аналізувати всі процеси проєктів; також був показан бокс-сто, де ремонтують крани та техніку.
Студенти були вражені, як теорія синтезується з практикою, адже такі компанії, як CraneUkraine ltd. працюючи з відомими світовими компаніями (General Electric, Siemens, Vesta) повинні розвивати та удосконалювати свою систему менеджменту, яка сильно впливає на їхню конкурентноспроможність.
Висловлюємо подяку генеральному директору Цигаріну Олександру Дмитровичу за можливість відвідати підприємство.
Проєкт SBC (Students Business Career) реалізується Одеською регіональною торгово-промисловою палатою за підтримки Посольства США в Україні U.S. Embassy Kyiv Ukraine
Захід було проведено згідно зі всіма нормами карантинних обмежень, епідеміологічної безпеки.
Партнери проєкту ЕПФ ОНУ ім І І Мечникова
Бенефіціар проєкту - Одеська обласна державна адміністрація.

Теги:SBC_(Students_business_career), Students_business_career, Students_ORCCI