Запускаємо друге щомісячне опитування від Торгово-промислова палата України / Ukrainian CCI «Барометр бізнесу» з актуальною темою місяця «Економічна безпека»

06.11.2023

Друге опитування дозволить визначити зміни у бізнес-середовищі та порівняти з пілотними результатами вересня 2023 року

☑️31 жовтня та 1 листопада проводимо щомісячне опитування з «гарячою» темою місяця – цього разу щодо економічної безпеки.
✅Опитування проводиться через верифіковані чат-боти Viber та Telegram та займе 2 хвилини часу керівників бізнесу. 31 жовтня та 1 листопада підприємства та підприємці - члени та партнери ТПП України отримають повідомлення на Вайбер-акаунти про проведення опитування. Додатково посилання на опитування буде надіслано sms-повідомленнями.
Пілотне опитування в вересні-жовтні 2023 визначило базове становище умов ведення бізнесу. З цими показниками ми порівняємо результати другого опитування та визначимо динаміку змін.
Функціонал наших чат-ботів крім опитування дозволяє:
- звернутися на Гарячу лінію ТППУ прямо в чат-боті,
- ознайомитися з нашими заходами, відстежувати дії ТППУ з вирішення гарячих питань бізнесу,
- отримувати звіти про результати опитувань.
⚡️Ми високо цінуємо ваше партнерство та внесок у розвиток регіону та країни. Закликаємо вас долучитися до опитування та бути частиною важливих змін.
Чат-бот у Telegram https://t.me/uccisurveybot
Спільнота бізнесу у Viber https://invite.viber.com/...
✔️Проєкт реалізується в рамках Проєкту «Підтримка інклюзивного економічного розвитку в Україні шляхом узгодження експортної стратегії з регіональним розвитком і ЦСР», що фінансується урядом Німеччини і здійснюється німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у співпраці з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні.