Щодо зустрічі з координатором та представниками програми Enterprise Europe Network Ukraine

07.10.2021

Програма EEN може стати чудовою можливістю для кожного представника бізнесу Одеського регіону та допомогти заявити про себе на Європейському майданчику, де підприємці зможуть налагоджувати ділові та партнерські зв’язки.

Регіональний керівник Одеського регіону Enterprise Europe Network Ukraine Олександр Балог презентував власне бачення та стратегію розвитку щодо впровадження програми EEN, її особливості, унікальності, цінності та перспективи які торкаються бізнес-спільнот, а також наголосив на унікальних підходах до стартапів та до МСБ.
Ця програма, дійсно, є унікальною з точку зору масштабування цілей бізнесу, розбудови нових управлінських моделей для виходу на Європейський ринок, що суттєво підвищує конкурентоспроможність бізнесу.
На зустрічі також були присутні: Олена Фесенко – координатор програми Enterprise Europe Network Ukraine та інші члени команди проєкту.

Теги:Enterprise Europe Network Ukraine